Miércoles 07/12/2016

D’11 a 13 h Taller de country a càrrec del grup Castelldefels balla country, a la plaça Vuit de març.

 11.30 h Pregó del Bon Dia! a càrrec d’Epa! Juglares, a la plaça de l’Església.

 11.30 h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, al parc de la Muntanyeta. Temari Si Ba shi Qi Gong,  i forma de 13 moviments de l‘estil yang. Per a tots els públics.

 D’11 a 13.45 h Activitats itinerants d’animació al Mercat: música medieval, teatre infantil i animació al carrer a càrrec de Ministrers de l’Aixada, Tartaruga Teatre, Epa! Juglars, i Turdión. Actuacions cada 15 min. Entorn del Mercat.

11.45 h, 12.45 h, 17.45 h i 18.45 h   Exhibició de vol de falconeria a càrrec de Malex Clariana, al c/ de l’Església cantonada amb el c/ Tomàs Edison.

13 h Concert vermut de música de pel·lícules de ciència-ficció a càrrec de l’Associació Musical de Castelldefels, amb motiu del 50è aniversari de la primera emissió de la sèrie Star Trek, a la sala magna del Castell. Entrada gratuïta. Cal recollir l’entrada a la taquilla del Castell, el mateix dia de la funció. Aforament limitat.

 13.15 h, 18.30 h i 20.30 h Espectacle de faquirisme a càrrec de Fakir Scorpio a l’escenari de la plaça de l’Església.

 De 16.30 a 21.30 h Activitats itinerants d’animació al Mercat: música medieval, teatre infantil i animació al carrer a càrrec de Ministrers de l’Aixada, Tartaruga Teatre, Epa! Juglares, i Turdión. Actuacions cada 15 min. Entorn del Mercat.

18.30 h Arribada dels grallers a la plaça de l’Església, des de la plaça de l’Estació per l’avinguda de Santa Maria, amb la participació dels grallers Mar i Cel de Sitges, Escola de Grallers de Sitges, Toc de Vent de Castelldefels, Escola de Gralles de l’ACP de Castelldefels i el grup Associació Amics del Sac i el Flabiol de Vilanova i la Geltrú.

 19 h Ball dels gegants de Castelldefels, en Jaume i la Constança i lliurament de xumets. Durant una estona els més menuts podran lliurar el seu xumet al gegant que prefereixin per deixar-lo definitivament enrere!, a la plaça de l’Església.

A continuació cercavila pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb i el drac Gar-i-Got de Castelldefels, els Castellers de Castelldefels, Colla de Gegants i Capgrossos  de Castelldefels, la Colla de Gitanes, el Grup de Cintes, el Grup de Panderetes, la Colla Jove de Bastoners de l’ACPC, Colla Infantil de Bastoners de l’ACPC, Colla de Bastoners de Caldes de Montbui,  i la Colla Nova de Bastoners de Castelldefels. En acabar, els castellers faran  un castell.

Recorregut: Sortida de la pl. de l’Església, c/ d’Arcadi Balaguer, c/ del Doctor Trueta, plaça de la Caputxeta, c/ del Doctor Trueta, avinguda Constitució, plaça Pau Casals, c/ del Dr. Barraquer, c/ d’Arcadi Balaguer i arribada a la plaça de l’Església.

20 h Havaneres i cant de taverna a càrrec del grup d’havaneres Montjuïc, al Teatre Plaza. Entrada gratuïta. Cal recollir l’entrada a la taquilla, el mateix dia de la funció. Aforament limitat. En finalitzar, se servirà rom cremat.

 De 23 a 6 h Marató de cinema de la sèrie Star Trek, amb la projecció de pel·lícules de forma ininterrompuda, al Teatre Plaza. El que va començar com una simple sèrie de televisió fa 50 anys ha aconseguit transcendir i convertir-se en tota una filosofia basada en l’entesa i el respecte per les diferències. Entrada gratuïta. Aforament limitat. S’hi pot assistir disfressat.

 ESPAI JOVE. De 22.30 a 2 h  Concert de Karaokes Band i sessió dels Dj Mario & Dj Sospe, a la pl. de l’Estació.

 TOTA LA JORNADA

 MERCAT

D’11 a 14 i 16 a 22 h

 ·         Tallers participatius: terrissa, filadora, impremta, rajoles

 • Atraccions medievals

 CASTELL DE CASTELLDEFELS. Campament medieval

D’11 a 14 i de 17 a 21 h. Servei de restauració

 Activitats infantils:

 • Tir amb arc
 • Ludoteca medieval
 • Circuit d’habilitats
 • Jocs artesanals i tradicionals
 • Escola de petits cavallers

Activitats de recreació:

 • Campament medieval
 • Aparells de tortura
 • Màquines de setge
 • Tir amb arc
 • Combat de mercenaris
 • Torneig de cavallers s. XIV i XV